RapidSSL Wildcard Certificate

2.5/5
RapidSSL Wildcard Certificate

Pris per år

1 990 kr

Sammanfattning av RapidSSL Wildcard Certificate

RapidSSL Wildcard Certificate är ett SSL-certifikat med Wildcard som skyddar en domän och dess subdomäner (med och utan inledande www). SSL-certifikatet är av typen Domänvalidering (DV), och utfärdas inom 10 minuter efter att validering utförts.

En av de viktigaste tekniska funktionerna i SSL-certifikatet är dess höga nivå av kryptering. Certifikatet erbjuder upp till 256-bitars SSL-kryptering, vilket garanterar en hög nivå av säkerhet. Krypteringen skyddar all data som överförs mellan webbservern och användarens webbläsare.

SSL-certifikatet har stöd för wildcard. Wildcard-certifikat ger möjligheten att skydda alla subdomäner under huvuddomänen med ett samma certifikat. Detta minskar behovet av att köpa flera certifikat och gör det enklare att hantera webbplatser med flera subdomäner.

Med RapidSSL Wildcard Certificate följer en Statisk Site Seal. Den kan du använda på din webbplats för att uppmärksamma besökare att trafiken är krypterad och att personuppgifter är skyddade.

Fördelen med använda ett SSL-certifikat är att du kan förbättra din SEO-ranking och öka din webbplats synlighet i sökträffar. Detta genom att Google och andra sökmotorer prioriterar webbplatser som är säkra och skyddade av SSL-certifikat.

RapidSSL Wildcard Certificate är ett billigt SSL-certifikat och vårt mest populära certifikat med wildcard.

Behöver du skydda flera domäner och dess subdomäner med ett och samma certifikat? Då kan vi rekommendera SSL-certifikat med multidomän (SAN) + Wildcard.