Digicert SSL-certifikat

Digicert är en ledande Certificate Authority (CA) med en lång historia av att erbjuda högkvalitativa cybersäkerhetslösningar för företag och organisationer över hela världen. Med deras breda utbud av produkter och tjänster har dem blivit en välkänd aktör inom branschen.

En av de främsta fördelarna med Digicerts SSL-certifikat är deras höga säkerhetsstandarder. Deras certifikat erbjuder högkvalitativ kryptering och stöd för de senaste säkerhetsprotokollen, vilket garanterar en hög nivå av säkerhet för användarnas information på webbplatsen. Dessutom är certifikaten kompatibla med de flesta webbläsare och mobila enheter, vilket gör dem mycket enkla att använda.

DigiCert

Våra SSL-certifikat från Digicert

SSL-certifikatValideringUtfärdas inomGarantiSite sealPris / år
DigiCert Code Signing CertificateOrganisationsvalidering (OV)1-3 dagar$0Statisk4 990 kr
DigiCert EV Code Signing CertificateUtökad organisationsvalidering (EV)2-7 dagar$0Statisk6 990 kr
DigiCert EV Multi-Domain SSLUtökad organisationsvalidering (EV)2-7 dagar$1 000 000Statisk4 990 kr
DigiCert Extended Validation SSLUtökad organisationsvalidering (EV)2-7 dagar$1 000 000Dynamisk3 190 kr
DigiCert Multi-Domain SSLOrganisationsvalidering (OV)1-3 dagar$1 000 000Statisk3 190 kr
DigiCert S/MIME CertificateOrganisationsvalidering (OV)1-3 dagar$0Statisk349 kr
DigiCert S/MIME Class 1 CertificateDomänvalidering (DV)10-minuter$0Statisk189 kr
DigiCert Secure Site EV Multi-Domain SSLUtökad organisationsvalidering (EV)2-7 dagar$1 750 000Dynamisk21 990 kr
DigiCert Secure Site EV SSLUtökad organisationsvalidering (EV)2-7 dagar$1 750 000Dynamisk7 990 kr
DigiCert Secure Site Multi-Domain SSLOrganisationsvalidering (OV)1-3 dagar$1 750 000Dynamisk10 490 kr
DigiCert Secure Site Pro EV SSLUtökad organisationsvalidering (EV)2-7 dagar$2 000 000Dynamisk11 990 kr
DigiCert Secure Site Pro SSLOrganisationsvalidering (OV)1-3 dagar$2 000 000Dynamisk7 990 kr
DigiCert Secure Site SSLOrganisationsvalidering (OV)1-3 dagar$1 750 000Dynamisk3 190 kr
DigiCert Secure Site Wildcard SSLOrganisationsvalidering (OV)1-3 dagar$1 750 000Dynamisk15 990 kr
DigiCert Standard SSLOrganisationsvalidering (OV)1-3 dagar$1 000 000Statisk1 990 kr
DigiCert Wildcard SSLOrganisationsvalidering (OV)1-3 dagar$1 000 000Dynamisk5 490 kr
SSL-certifikatPris / år
DigiCert Code Signing Certificate4990 krVisa
DigiCert EV Code Signing Certificate6990 krVisa
DigiCert EV Multi-Domain SSL4990 krVisa
DigiCert Extended Validation SSL3190 krVisa
DigiCert Multi-Domain SSL3190 krVisa
DigiCert S/MIME Certificate349 krVisa
DigiCert S/MIME Class 1 Certificate189 krVisa
DigiCert Secure Site EV Multi-Domain SSL21990 krVisa
DigiCert Secure Site EV SSL7990 krVisa
DigiCert Secure Site Multi-Domain SSL10490 krVisa
DigiCert Secure Site Pro EV SSL11990 krVisa
DigiCert Secure Site Pro SSL7990 krVisa
DigiCert Secure Site SSL3190 krVisa
DigiCert Secure Site Wildcard SSL15990 krVisa
DigiCert Standard SSL1990 krVisa
DigiCert Wildcard SSL5490 krVisa

Läs mer om DigiCert

Företaget har också en rad olika lösningar för att skydda företagsidentiteter och säkra intern kommunikation. Dessa lösningar inkluderar bland annat PKI-lösningar, multifaktorautentisering och digitala ID:n. De är alla utformade för att hjälpa företag att skydda sin information och sin verksamhet mot cyberhot.

En annan fördel är deras fokus på kundsupport. Företaget har en dedikerad supportavdelning som är tillgänglig dygnet runt för att hjälpa kunderna med eventuella frågor eller problem. Dessutom erbjuder de en mängd olika verktyg och resurser för att hjälpa företag att implementera sina säkerhetslösningar på ett effektivt sätt.

Dem är också kända för sin innovativa teknik och deras förmåga att utveckla nya lösningar för att möta de ständigt föränderliga hoten på nätet. Företaget har utvecklat flera unika teknologier för att skydda företag mot hot som phishing, malware och social engineering-attacker.

Sammanfattningsvis är Digicert en av de ledande aktörerna inom cybersäkerhet och erbjuder högkvalitativa lösningar för företag och organisationer. Med deras höga säkerhetsstandarder, fokus på kundsupport och innovativa teknik är dem en pålitlig partner för företag som vill skydda sin information och sin verksamhet mot cyberhot.

Läs mer på DigiCerts officiella webbplats.

Frågor och svar om SSL-certifikat från Digicert

SSL-certifikat med domänvalidering, (DV, Domain Validated), är den lägsta nivån av validering och innebär att SSL-certifikatet valideras mot den domän som beställningen avser. Domänvalidering sker via e-post (rekommenderas), DNS eller HTTP/filuppladdning.

SSL-certifikat med organisationsvalidering, (OV, Organization Validated), är den mellersta nivån av validering och innebär att SSL-certifikatet valideras mot den domän som beställningen avser samt att företaget- eller organisationens uppgifter kontrolleras av certifikatsutfärdaren innan SSL-certifikatet kan utfärdas. Ett SSL-certifikat med organisationsvalidering innehåller uppgifter om företaget- eller organisationen och ger besökaren möjlighet att kontrollera detta före känsliga uppgifter lämnas, exempelvis vid hantering av personuppgifter eller korttransaktioner.

SSL-certifikat med utökad organisationsvalidering, (EV, Extended Validation), är den högsta nivån av validering och innebär att SSL-certifikatet valideras mot den domän som beställningen avser samt att företaget- eller organisationens uppgifter noga kontrolleras av certifikatsutfärdaren innan SSL-certifikatet kan utfärdas. Ett SSL-certifikat med utökad organisationsvalidering innehåller uppgifter om företaget- eller organisationen och ger besökaren möjlighet att kontrollera detta före känsliga uppgifter lämnas, exempelvis vid hantering av personuppgifter eller korttransaktioner.

SSL-certifikat med wildcard innebär att certifikatet skyddar ett oändligt antal underliggande subdomäner.

Exempelvis så kan ett SSL-certifikat för *.exepeldoman.se skydda:

mail.exempeldoman.se
ftp.exempeldoman.se
webserver01.exempeldoman.se
osv…

Ett SSL-certifikat med multidomän, även kallat SAN (Subject Alternate Name), innebär att du kan skydda flera domäner med ett och samma SSL-certifikat. I de flesta SSL-certifikat med stöd för SAN så igår det skydd av huvuddomänen och ett antal extra domäner (SAN) i grundpriset. Dessutom går det att komplettera med fler domäner (SAN) efter behov, i de flesta fall upp till 250 stycken totalt.

Ett SSL-certifikat med multidomän kan exempelvis skydda följande med ett och samma certifikat:

mindoman.se
mindoman.com
doman.eu
sub.mindoman.se
mail.doman.eu

Ett SSL-certifikat med multidomän, även kallat SAN (Subject Alternate Name), + Wildcard innebär att du kan skydda flera domäner och dess obegränsade subdomäner med ett och samma SSL-certifikat. I de flesta SSL-certifikat med stöd för SAN + Wildcard så igår det skydd av huvuddomänen och ett antal extra domäner (SAN) i grundpriset. Dessutom går det att komplettera med fler domäner (SAN) efter behov, i de flesta fall upp till 250 stycken totalt.

Ett SSL-certifikat med multidomän (SAN) + Wildcard kan exempelvis skydda följande med ett och samma certifikat:

*.mindoman.se
*.mindoman.com
*.doman.eu

Den maximala giltighetstiden för ett SSL-certifikat är 12 månader från och med den 1 september 2020, efter ett beslut som fattats gemensamt av certifikatsutfärdarna och de ledande webbläsarna (CA/B Forum). 

Det innebär att oavsett var du köper ditt certifikat så måste det förnyas (valideras, utfärdas och installeras) årligen.

 

Ditt SSL-certifikat förnyas automatiskt ca. 30 dagar innan det löper ut (förutsatt att du inte har valt att avsluta tjänsten i kundportalen). I samband med förnyelsen så behöver du utföra validering, därefter utfärdas certifikatet med den nya giltighetstiden och kan installeras.