SSL-certifikat från RapidSSL

RapidSSL är en Certificate Authority (CA) som är välkänd för sina prisvärda SSL-certifikat av hög kvalitet. Företaget har etablerat sig som en av de mest populära CA på marknaden tack vare deras högkvalitativa certifikat och deras dedikation till användarupplevelsen.

Dem är också en av de mest prisvärda CA på marknaden. Deras priser är konkurrenskraftiga och deras certifikat är mycket prisvärda, vilket gör dem till ett populärt val för företag som vill skydda sin webbplats utan att spräcka budgeten.

SSL-certifikat från RapidSSL
SSL-certifikatValideringUtfärdas inomGarantiSite sealPris / år
RapidSSLDomänvalidering (DV)10-minuter$10 000Statisk379 kr
RapidSSL Wildcard CertificateDomänvalidering (DV)10-minuter$10 000Statisk1 995 kr
SSL-certifikatPris / år
RapidSSL379 krVisa
RapidSSL Wildcard Certificate1995 krVisa

Läs mer om RapidSSL

En av de främsta fördelarna är deras höga säkerhetsstandarder. Deras SSL-certifikat erbjuder högkvalitativ kryptering och stöd för de senaste säkerhetsprotokollen, vilket garanterar en hög nivå av säkerhet för användarnas information på webbplatsen. Dessutom är certifikaten kompatibla med de flesta webbläsare och mobila enheter, vilket gör dem mycket enkla att använda.

Dem har också enkel och snabb hantering av certifikat, vilket gör det lätt för företag att implementera och använda sina certifikat. Företaget erbjuder enkel autentisering av domän och en snabb process för att generera certifikat, vilket sparar tid och pengar för företag som vill skydda sin webbplats.

Företaget är också känt för sin fokus på användarupplevelsen och användarvänlighet. Dem har utvecklat flera användarvänliga verktyg för att göra det enklare att hantera säkerhet på webbplatser.

Sammanfattningsvis är RapidSSL en pålitlig och respekterad Certificate Authority som erbjuder högkvalitativa och prisvärda säkerhetslösningar för företag och organisationer. Med deras fokus på kvalitet, användarvänlighet och prisvärdhet är dem ett utmärkt val för alla som söker en pålitlig partner för att skydda sin webbplats.

Läs mer på RapidSSLs officiella webbplats.