DigiCert Secure Site SSL

5/5
DigiCert Secure Site SSL

Pris per år

3 190 kr

Sammanfattning av DigiCert Secure Site SSL

DigiCert Secure Site SSL är ett SSL-certifikat som skyddar en domän (med och utan inledande www). SSL-certifikatet är av typen Organisationsvalidering (OV), och utfärdas inom 1-3 dagar efter att validering utförts.

Med DigiCert Secure Site SSL följer en Dynamisk Site Seal. Den kan du använda på din webbplats för att uppmärksamma besökare att trafiken är krypterad och att personuppgifter är skyddade.

Dessutom bidrar SSL-certifikatet till en bättre Google Page Rank för din webbplats. Det resulterar i att webbplatsen kan komma högre upp i sökresultatet vid Google-sökningar.

En av de tekniska funktionerna i DigiCert Secure Site SSL-certifikat är dess stöd för ECC-kryptering. Denna typ av kryptering är mycket säkrare än traditionell RSA-kryptering.

SSL-certifikatet erbjuder också stöd för de senaste säkerhetsprotokollen, inklusive TLS 1.3, som erbjuder högkvalitativ kryptering och skyddar användarnas information. Dessutom är certifikaten kompatibla med de flesta webbläsare och mobila enheter, vilket gör dem enkla att använda.

En annan teknisk funktion är dess stöd för OCSP-stapling. Denna funktion minskar belastningen på OCSP-servrarna genom att använda SSL-certifikatet för att validera giltigheten av webbplatsen. Detta förbättrar webbplatsens prestanda och ökar säkerheten för användarna.

DigiCert Secure Site SSL-certifikat erbjuder också hög grad av flexibilitet när det gäller val av signaturmetod. Företag kan välja mellan både standard- och EV-certifikat och kan välja mellan olika signeringsmetoder, inklusive PKCS#7 och Authenticode.

Med dess stöd för ECC-kryptering, OCSP-stapling och flexibilitet vid val av signaturmetod är detta SSL-certifikat ett utmärkt val för att skydda sin webbplats.