DigiCert Code Signing Certificate

5/5
DigiCert Code Signing Certificate

Pris per år

4 990 kr

Vad SSL-certifikatet skyddar:

En domän
SSL-certifikatet skyddar en enstaka domän, exempelvis doman.se eller sub.doman.se

Multidomän (SAN)
SSL-certifikatet skyddar flera domäner med ett och samma certifikat, exempelvis doman.se, annandoman.com, mail.doman.se

Multidomän (SAN) + Wildcard
SSL-certifikatet skyddar flera domäner och oändligt antal subdomäner med ett och samma certifikat, exempelvis *.doman.se och *.annandoman.com

Wildcard
SSL-certfikatet skyddar en enstaka domän med oändligt antal subdomäner, exempelvis *.doman.se

UCC/SAN
SSL-certifikatet skyddar flera domäner med ett och samma certifikat och har stöd för UCC, exempelvis doman.se, annandoman.com, mail.doman.se

Dokument/e-post (S/MIME)
SSL-certfikatet kan exempelvis kryptera och signera dokument och e-post

Kod
SSL-certifikatet används för att signera kod (applikationer)

Skyddar

Kod

SSL-certifikat med Domänvalidering (DV)
Det innebär att det räcker med att intyga ägarskapet av domänen som beställningen avser för att certifikatet skall utfärdas (E-post, DNS eller HTTP)

SSL-certifikat med organisationsvalidering (OV) * 
Det innebär att certifikatsutfärdaren utöver domänvalideringen utför en grundläggande kontroll av att företaget eller organisationen existerar.

SSL-certifikat med Utökad organisationsvalidering (EV) * 
Det innebär att certifikatsutfärdaren utöver domänvalideringen utför en grundläggande kontroll av att företaget eller organisationen existerar.

* Obs! Beställning av SSL-certifikat med OV/EV kräver ett organisationsnummer / juridisk person.

Validering

Organisationsvalidering (OV)

Hur snabbt SSL-certifikatet kan utfärdas förutsatt att informationen i beställningen är korrekt.

Utfärdas på

1-3 dagar

Om du tappat bort den privata nyckeln eller av andra skäl behöver utfärda SSL-certifikatet på nytt så ingår det utan extra kostnad.

Utfärdanden

Fria obegränsade utfärdanden: Ja

Vid beställning väljer du något av följande:

  • Hårdvarutoken (USB) skickas från certifikatsutfärdaren
  • Lagra certifikatet på en befintlig supporterad hårdvarutoken (USB)
  • Lagra certifikatet på HSM som möter FIPS 140 Level 2, Common Criteria EAL 4+ eller motsvarande
Lagring av certifikat

Ny/befintlig USB-token eller HSM

Microsoft

Stödjer Microsoft Windows, VBA och Authenticode

Apple

Stödjer programvara till macOS

Övriga

Stödjer Java applets, Mozilla Object files, Adobe Air m.fl.

Verifierad utgivare

Tar bort varning / dialogruta om okänd utgivare

SmartScreen Reputation

Ger automatiskt godkänd SmartScreen Reputation: Nej

Sammanfattning av DigiCert Code Signing Certificate

DigiCert Code Signing Certificate är ett SSL-certifikat som skyddar programvara och kod, Code Signing Certificate. SSL-certifikatet är av typen Organisationsvalidering (OV), och utfärdas normalt inom 1-3 dagar efter att validering utförts.

Med DigiCert Code Signing Certificate säkerställer du att din programvara är säker och att användaren kan lita på att den kommer från en verifierad utgivare.

Digicerts Code Signing-certifikat är en högkvalitativ säkerhetslösning för utvecklare som behöver signera sin kod för att garantera autenticitet och säkerhet. Certifikaten är kända för sina höga säkerhetsstandarder och för deras tekniska funktioner som gör dem mycket användarvänliga och effektiva.

En av de viktigaste tekniska funktionerna i Digicerts Code Signing-certifikat är dess stöd för de senaste säkerhetsprotokollen. Certifikaten erbjuder högkvalitativ kryptering och stöd för SHA-2 och andra säkerhetsprotokoll. Vilket garanterar en hög nivå av säkerhet för användarnas information.

Certifikaten är mycket flexibla och användas för att signera kod för en mängd olika plattformar och enheter. Exempelvis för att signera kod för Windows, Mac OS, Linux, iOS och Android. Detta gör dem till ett mångsidigt alternativ för utvecklare.

Digicerts Code Signing-certifikat erbjuder också en hög grad av flexibilitet när det gäller val av signaturmetod. Utvecklare kan signera sin kod och välja mellan olika signeringsmetoder, inklusive PKCS#7 och Authenticode.

Sammanfattningsvis är Digicerts Code Signing-certifikat en bra lösning för utvecklare som behöver signera sin kod för att garantera autenticitet och säkerhet. Med dess stöd för de senaste säkerhetsprotokollen och flexibilitet när det gäller val av signaturmetod är Digicerts Code Signing-certifikat ett utmärkt val för alla som söker en pålitlig och effektiv lösning för att skydda sin kod.

Vill du uppnå automatisk Microsoft Smartscreen Reputation? Då skulle vi rekommendera SSL-certifikat för kodsignering med utökad organisationsvalidering (EV).