Comodo Wildcard SSL Certificate

4/5
Comodo Wildcard SSL Certificate

Pris per år

2 690 kr

Sammanfattning av Comodo Wildcard SSL Certificate

Comodo Wildcard SSL Certificate är ett SSL-certifikat med Wilcard som skyddar en domän och dess subdomäner (med och utan inledande www). SSL-certifikatet är av typen Domänvalidering (DV), och utfärdas inom 10 minuter efter att validering utförts.

Med Comodo Wildcard SSL Certificate följer en Dynamisk Site Seal som du kan använda på din webbplats för att uppmärksamma besökare att trafiken är krypterad och att deras personuppgifter är skyddade.

Comodo Wildcard SSL-certifikat stöder även enheter som saknar stöd för Server Name Indication (SNI) vilket gör att du kan skydda fler enheter som inte har stöd för SNI. Certifikatet är också kompatibelt med de flesta webbläsare och mobila enheter.

Comodo Wildcard SSL-certifikat ger dig också en omfattande stöd för kryptering och validering som garanterar att alla data som skickas över din webbplats är säkra. Certifikatet är också enkelt att installera och kan göra det möjligt för dig att skydda din webbplats inom några minuter.

Behöver du skydda flera domäner och dess subdomäner med ett och samma certifikat? Då kan vi rekommendera SSL-certifikat med multidomän (SAN) + Wildcard.

Comodo Wildcard SSL Certificate

1. Förbättrad säkerhet: Comodo Wildcard SSL-certifikat ger ett extra lager av säkerhet för att skydda känsliga data och personuppgifter.

2. Flera domäner: Med ett Comodo Wildcard SSL-certifikat kan du skydda oändliga underdomäner med ett enda certifikat.

3. Förbättrad kryptering: Comodo Wildcard SSL-certifikat ger högsta graden av kryptering för dataöverföring.

4. Integritetsskydd: Comodo Wildcard SSL-certifikat skyddar din webbplats från avslöjande av personuppgifter och känsliga data.

5. Autentisering: Comodo Wildcard SSL-certifikat autentiserar din webbplats och ger dina användare säkerhet och trygghet.

6. 256-bitars kryptering: Comodo Wildcard SSL-certifikat ger 256-bitars kryptering för ökad säkerhet.

7. Stöd för alla webbläsare: Comodo Wildcard SSL-certifikat är kompatibelt med alla webbläsare.