Comodo Positive Multi-Domain Wildcard SSL

4/5
Comodo Positive Multi-Domain Wildcard SSL

Pris per år

1 990 kr

Priset inkluderar

2 SAN
726 kr per extra SAN

Sammanfattning av Comodo Positive Multi-Domain Wildcard SSL

Comodo Positive Multi-Domain Wildcard SSL är ett SSL-certifikat med multidomän (SAN) och wildcard som skyddar flera domäner och dess subdomäner (med och utan inledande www). SSL-certifikatet är av typen Domänvalidering (DV), och utfärdas inom 10 minuter efter att validering utförts.

Comodo Positive Multi-Domain Wildcard SSL är ett SSL-certifikat som ger stor flexibilitet och säkerhet för flera webbplatser och domäner. Det ger en högre skyddsnivå för webbplatserna som krävs för att skydda dina data och skydda din verksamhet från hackare och cyberbrott.

Certifikatet ger också stöd för flera domäner, vilket gör att du kan hantera flera webbplatser från samma konto, vilket gör att du kan spara tid och pengar. Fördelarna med Comodo Positive Multi-Domain Wildcard SSL innefattar även stöd för upp till 256-bitars kryptering, vilket ger skydd för känsliga data och konfidentiella uppgifter.

Med Comodo Positive Multi-Domain Wildcard SSL följer en Statisk Site Seal som du kan använda på din webbplats för att uppmärksamma besökare att trafiken är krypterad och att deras personuppgifter är skyddade.

Comodo Positive Multi-Domain Wildcard SSL

  • SSL-certifikat som stöder upp till 100 domäner och subdomäner
  • Erbjuder högsta nivån av säkerhet och skydd för webbsidor
  • Automatiska valideringsprocesser för att verifiera ägaren av domänen
  • Komplett säkerhet för alla webbsidor som delar samma domän
  • Integrerade lösningar för att skydda mot malware och phishing-angrepp
  • Kostnadseffektiv och enkel installation och konfiguration