Comodo Positive Multi-Domain SSL

3.5/5
Comodo Positive Multi-Domain SSL

Pris per år

799 kr

Priset inkluderar

2 SAN
390 kr per extra SAN

Sammanfattning av Comodo Positive Multi-Domain SSL

Comodo Positive Multi-Domain SSL är ett SSL-certifikat med multidomän (SAN) som skyddar flera domäner (med och utan inledande www). SSL-certifikatet är av typen Domänvalidering (DV), och utfärdas inom 10 minuter efter att validering utförts.

Comodo Positive Multi-Domain SSL-certifikat är ett SSL-certifikat som ger möjlighet att skydda flera domäner med ett enda certifikat. Certifikatet har många tekniska funktioner som garanterar en hög nivå av säkerhet för företag och användare.

En av de viktigaste tekniska funktionerna är dess stöd för att skydda flera domäner. Certifikatet skyddar upp till 250 domäner med ett enda certifikat, vilket minskar behovet av att köpa flera certifikat. I certifikatet ingår utöver huvuddomänen två extra SAN i priset. Det innebär att du kan skydda totalt tre domäner i grundpriset. Har du behov att skydda fler domäner så kan du lägga till extra SAN vid beställning.

Certifikatet erbjuder ger stöd för en hög nivå av kryptering, inklusive 256-bitars SSL-kryptering och stöd för SHA-2-kryptering. SSL-certifikatet är kompatibelt med över 99 % av de populäraste webbläsarna och har stöd för mobila enheter.

En annan teknisk funktion i Comodo Positive Multi-Domain SSL-certifikatet är dess stöd för Site Seal. Site Seal ger användarna en synlig bekräftelse på att webbplatsen är säker och att användarens uppgifter förblir skyddade.

Fördelen med ett SSL-certifikat är att de bidrar till en bättre Google Page Rank för din webbplats. Resultatet är att webbplatsen kan komma högre upp i sökresultatet vid Google-sökningar.

Sammanfattningsvis ger Comodo Positive Multi-Domain SSL-certifikatet dig en hög nivå av kryptering och stöd för att skydda flera domäner. Det gör certifikatet till ett utmärkt val för för att skydda sina webbplatser med ett och samma certifikat och minska administrationen av flera certifikat.