Om SSL direkt ™

SSL direkt ™ är en del av Weblicious AB, nedan SSL direkt ™, med organisationsnummer 559110-7486. Företaget har sitt säte i Stockholm. Företagets postadress är Box 49070, 100 28 Stockholm. Önskar du att komma i kontakt med oss, skicka ett mail till info@ssldirekt.se med ditt ärende och dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Information om Cookies

Enligt lag om elektronisk information ska besökare på en webbplats i integritetssyfte få information om att cookies används. Informationen i cookien är möjlig att använda för att följa en användares surfande. Cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator för att ge tillgång till olika funktioner. Det går att ställa in sin webbläsare så att den automatiskt nekar cookies. Mer information kan man hitta på Post och telestyrelsens hemsida.

Vilka cookies använder SSL direkt™ sig av och varför?

Nödvändiga cookies: För att webbplatsen och kundportalen skall fungera, exempelvis för att hålla dig inloggad efter att du har angett ditt användarnamn och lösenord.

Cookies för kvalité, kommunikation och marknadsföring: Vi använder oss av Google Analytics, Google AdWords, Google Gtag samt Helpcrunch för att exempelvis kunna mäta antalet besökare, marknadsföra våra tjänster samt kommunicera med våra besökare via en chatt-funktion.

Personuppgifter

Genom att handla hos SSL direkt ™ så accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning. Vi säljer eller vidareger aldrig dina uppgifter till tredjepart utan rättslig grund. SSL direkt ™ är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnat till oss som kund. Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna hantera din beställning samt i de tillfällen då du har önskat nyhetsbrev – för att kunna anpassa marknadsföringen åt dina individuella behov. Nedan information är en summering av hur vi i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) lagrar och behandlar dina uppgifter.

Vad är en personuppgift?

En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person.

Vilka uppgifter lagrar vi?

För att kunna besvara frågor så lagrar vi ditt förnamn- och efternamn, företagsnamn, och e-postadress när du fyller i ett kontaktförmulär eller använder våran chatt-funktion.

För att kunna hantera din beställning samt svara på frågor relaterat till din order så lagrar vi ditt förnamn- och efternamn, företagsnamn, adress, telefonnummer, e-postadress, ip-adress och köphistorik. Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.

Rättslig grund

I samband med ett köp behandlas dina personuppgifter för att fullfölja avtalet med dig. Marknadsföring, kampanjer och liknande utskick sker efter samtycke från dig.

Vilka uppgifter delas och med vilket syfte?

Vid genomförande av köp, delas information med vår betalleverantörer. Det som lagras är förnamn, efternamn, företagsnamn, adress och e-postadress samt eventuellt meddelande som kunden anger. Informationen sparas för att kunna genomföra köpet och för att skydda parterna mot bedrägeri. De betalleverantörer (betaltjänster) som vi använder oss av är: kortbetalning via Stripe, Bankgiro och Swish.F

Har du valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev delas förnamn, efternamn, företagsnamn och e-postadress med vår nyhetsbrevsleverantör Mailchimp. Detta för att kunna hålla dig uppdaterad med information och erbjudanden i marknadsföringssyfte. Vi använder för utskick av nyhetsbrev.

Rätten till tillgång

Du har rätt att få utdrag av all information som finns om dig hos oss. Utdrag levereras elektroniskt i ett läsbart format och kan när som helst laddas ned av dig som kund i vår kundportal.

Rätt till rättelse

Du har rätt att be oss uppdatera felaktig information eller komplettera information som är bristfällig.

Rätten att bli glömd

Du kan när som helst be att uppgifterna som avser dig raderas. Det finns få undantag till rätten till radering, som till exempel om det ska behållas för att vi måste uppfylla en rättslig förpliktelse (exempelvis enligt bokföringslagen).

Ansvarig för dataskydd

SSL direkt™ är ansvarig för lagring och behandling av personuppgifter i kundportalen och ser till att reglerna efterföljs.

Så skyddar vi dina personuppgifter

Vi använder oss av industristandarder som SSL/TLS och envägs hash-algoritmer för att lagra, behandla och kommunicera känslig information som exempelvis personuppgifter och lösenord på ett säkert sätt.

Ändringar till Integritetspolicy

Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i intregritetsploicyn. Ändringar av villkoren kommer att publiceras online på SSL direkt™ webbplats. De ändrade villkoren anses för accepterade i samband med besök eller order på webbplatsen.